Trapklimmerexpert.nl

U de trap? Wij de oplossing!
 

ONZE MOGELIJKHEDEN

 


We hebben een uitgebreid assortiment trapklimmers voor het verplaatsen van personen of goederen over trappen. Speciale trapklimmers voor trappen met een draai, voor rechte trappen, voor rolstoel over trappen. De trapklimmers zijn zeer eenvoudig te bedienen en bieden de mogelijkheid om snel en veilig trap op en trap af te gaan. Of u nu op zoek bent naar een trapklimmer om aan te schaffen of om een trapklimmer te huren. wij hebben wat u zoekt!

 


Onze uitstekende reputatie is gebaseerd op eerlijkheid, vertrouwen, kwaliteit en een eersteklas service. 

Wilt u onze trapklimmers huren?

Wij verhuren de personen en goederen trapklimmers per dag, week, maand en indien noodzakelijk of gewenst voor langere tijd.

Ideaal als alternatief voor een traplift. Voordeliger en flexibeler.

Het verschil met een (nood)traplift?

Geen gaten in uw trap. Geen overstap op elk bordes. Van de deur tot aan de begane grond. De oplossing bij liftuitval, lift renovatie etc. 

Flexibiliteit en kwaliteit.Onze vriendelijke en behulpzame medewerkers staan altijd klaar om u van advies te dienen. Neem vandaag nog contact met ons op

Uiteraard kunt u de trapklimmers zien en testen bij een demonstratie. 

Een demonstratie of advies gesprek inplannen? neemt u contact met ons.

Trapklimmerexpert.nl Heeft zeer ruime ervaring in het vervoer over trappen. 

Vraag het de Expert!! Voor bijna elke trap hebben wij de oplossing.  Hieronder ziet u een aantal modellen die wij in ons assortiment hebben.

Als importeur van het merk Antano voeren wij uiteraard alle modellen die er op de markt zijn. Naast Antano kunt ook voor alle modellen van van Bartels GmbH bij ons terecht. Bartels GmbH is de leverancier van onder andere de TRE trapklimmer voor rolstoelen.